Keuze Trainingen

Venum Ultimate Training
Als je jouw tegenstander de baas wilt zijn, kies dan voor de Venum Ultimate Training hier bieden we alle leerstoffen aan om zo het niveau te bereiken wat hij/zij nodig heeft om een goede voetballer(ster) te worden.
Deze training bestaat uit:

Ball Mastery
Als je jouw tegenstander de baas wilt zijn, moet je eerst de baas zijn over de bal. In dit onderdeel wordt er dan ook intensief getraind op de individuele techniek van een speler. Er wordt getraind op balcontrole,
dribbelen en driven met de bal.

Passing & Receiving
Om de bal op een snelle manier van A naar B te krijgen is het belangrijk dat je de bal goed kunt aannemen en dat je snel en gericht kunt passen. In dit onderdeel wordt er getraind op vooral deze twee onderdelen.

1 on 1 Moves
Het is belangrijk om je tegenstander te passeren en-/of te misleiden door passeerbewegingen en/of schijnbewegingen te gebruiken. In dit onderdeel leer je passeer-/en schijnbewegingen om je tegenstander voorbij te spelen. Dit is in een 1 tegen 1 opstelling.

Speed & Coordination
Snelheid en coördinatie spelen ook een zeer belangrijke rol in het voetbal. Dit zorgt voor een betere looptechniek (motoriek), snel voetenwerk, flexibiliteit, conditie en een sterkere fysieke houding. In dit onderdeel wordt er gewerkt aan je snelheid en coördinatie. Er zal hiervoor gebruik worden gemaakt van o.a. speedladders, parachutes, horden en de bal.

Venum Private training
Wil je individueel beter worden, kies dan voor de Venum Private training we bieden hier een mogelijkheid om je nog beter en intensiever te begeleiden aan bijv. coördinatie & snelheid, werken aan je tekortkomingen en aan je sterke punten etc. deze privé trainingen (à 60 min.) zijn voor alle spelers en keepers van elk gewenst niveau.

Venum Goalkeeper training
Voor keepers die willen beter worden in het keepen kies dan voor Venum Goalkeeper training.
Hier bieden we alle leerstoffen aan wat een keeper nodig zal hebben om tot een beter keeper te worden.
In dit onderdeel wordt er gewerkt aan je coördinatie, reactievermogen, duiken en nog veel meer.

Venum Group Play training
Hier leer je hoe je moet spelen op (je) positie waardoor je (meer) spelinzicht krijgt.

Voor de F en E spelers is dit in een formatie van 1-2-1-3. Hiervoor zijn 9 spelers nodig inclusief een keeper.
Voor de D en C spelers is dit een formatie van 1-4-3-3 met de punt naar voren. Hiervoor zijn 14 spelers nodig inclusief een keeper.

Let op: “Dit is alleen mogelijk met een compleet team”!!

Inschrijfformulier

Vul in het onderstaande formulier en stuur het op naar info@voetbalacademievenum.nl

Open formulier

Twitter Feed