Aftrap spelers training !!

Aftrap spelers training !!

Nadat we de 1e aftrap voor de keepers van Voetbal Academie Venum hebben gegeven zijn nu ook de spelers aan de beurt, onder leiding van eigenaar Rafael Mendes Martins stonden de kinderen al te trappelen om te starten. Voordat deze training ging beginnen kreeg uiteraard iedereen zijn kleding uitgereikt en al glunderend, met open mond en/of soms zelfs helemaal stil, werd deze in ontvangst genomen want wat vonden ze de kleding mooi en konden niet wachten totdat ze deze op de training mochten dragen. Deze training is elke zondag en kan tussen 10:00 en 14:00 uur plaatsvinden op het complex van SV Oosterheem te Zoetermeer. Spelers en alle geïnteresseerden zijn natuurlijk van harte welkom om een keertje een kijkje te nemen bij deze trainingen van Voetbal Academie Venum.

Wij hopen jullie snel te zien bij onze Voetbal Academie en wie weet sluiten jullie ook aan.

 

Leave a Reply